Вашата количка
[Вашата количка]
0 продукта - 0 лв.
Саксийни цветя доставка

Интернет магазин МАКСИМА ВЕРДЕ предлага каталог със саксийни цветя за своите клиенти. Подбрали сме саксии с растения, които добре понасят отглеждане в нашите географски ширини, подходящи са за затворени помещения. Предложените в нашия магазин саксийни цветя и растения са за декорация и озеленяване на домове, офиси, хотели и други.
Предлагаме разнообразие от видове цветя - палми, драцени, кротон, антуриуми, спатифилиуми, калатеи и др., подходящи за подарък. 

Максима Верде ЕООД извършва стандартни доставки на саксийни цветя ЕДИНСТВЕНО на територията на гр.София!Плащане онлайн!

За доставка в страната - запитвания само на тел.0892375408

     


«<1 2 3>»

«<1 2 3>»
Доставка на цветя в София. Доставка на букети за София. Максимаверде предлага онлайн плащане и доставка на букети цветя на адрес в София и региона на цветя и подаръци.

Интернет магазин за доставка на подаръци, букети цветя, аранжировки с цветя и плодове Maximaverde.com.
В каталога на магазин за цветя и подаръци Максимаверде предлагаме: букети и подаръци за рожден ден, поръчка на цветя за София и България, онлайн магазин за подаръци.

Доставка на цветя и букети в София. Доставка на подаръци и аранжировки за София. За поръчка по интернет - изберете от каталога и следвайте инструциите за заявка.  

Букети и подаръци могат да се разгледат и закупят в магазин Максима Верде на ул. Екзарх Йосиф 22  в София. Поръчки се приeмат и на телефон 0892 375 408. Доставка в София на посочен адрес.


© Maximaverde    Студио за уеб дизайн и разработки, webdesign and development studio Design and development by KAK Development